6

The circle around the logo is missing on the main page. I'm using firefox 26.0 on Fedora 18.

japanese language

EDIT: The circle appears now, but the 'N' got messed up:

japanese language

8
  • 1
    That's interesting! It shows up for me regardless of which browser I use. – user1478 Jun 8 '16 at 18:51
  • Ok, I think I see where the issue is. Fix should be released in ~24 hours. I would appreciate feedback after that as I'm not able to test it on Fedora :( – Paweł Jun 9 '16 at 8:58
  • 1
    the problem may be due to background image ("img/sprites.svg?v=eb8baaee1183"). Because ("img/sprites.png?v=20941b0a3693") works fine. – Maki Jun 9 '16 at 16:41
  • 1
    I can confirm that it's showing up as JAPA\ESE LA\GUAGE for me as well (Debian testing, Firefox 45 and Chromium 50). – GoBusto Jun 10 '16 at 11:19
  • can anyone confirmed that "N" issue has been fixed? – Paweł Jun 13 '16 at 7:39
  • 1
    @Paweł yup looks perfect! thanks – ignorantFid Jun 13 '16 at 13:41
  • I still see JAPA\ESE LA\GUAGE when viewed in Chrome on Windows 7. Firefox shows the capital N correctly. ... ... and now, super bizarrely, the N is appearing correctly in Chrome too -- but only after I launched Firefox and browsed to the site. Maybe there's a Windows library that's behaving strangely? – Eiríkr Útlendi Jun 16 '16 at 0:37
  • The N looks fine for me in Chrome on Windows 7 now. (And in everything else, too.) – user1478 Jun 17 '16 at 16:10

You must log in to answer this question.

Browse other questions tagged .